!
Lekker op pad
"

Toeren
Als u niet warm loopt voor puzzels of geschiedenis kunt u toch veel plezier beleven aan de IPR. Vanuit de verblijfplaats zijn tenminste zes aantrekkelijke autotochtjes uitgezet over de kleine weggetjes in de omgeving. U hoeft dus niet zelf een route te bedenken. Uw navigatiesysteem komt zeer van pas, want juist bij het toeren over de binnenwegen is kaartlezen een lastige aangelegenheid. Het is overigens wel aan te raden een goede wegenkaart mee te nemen voor het geval uw navigatiesysteem uitvalt.

De uitgezette tochten vormen een ideale basis voor een dagje uit. Zelfs picknickgelegenheden zijn aangegeven. Je komt immers meestal pas een geschikte plek tegen als je hem niet meer nodig hebtů

Elke dagtocht wordt ingeleid met een korte beschrijving van de route. Daar staat ook vermeld of u onderweg horeca, winkels en een tankstation tegenkomt. Toeristische informatie over land en streek is overigens niet opgenomen in de IPR.

De IPR per fiets?
De afstanden zijn over het algemeen geschikt voor (sportieve) fietsers. Echter, u heeft wel een geschikt navigatiesysteem nodig. Houd er verder rekening mee dat in het buitenland het gebied heuvelachtig kan zijn en dat fietspaden meestal ontbreken.

[ Home ]