!
Oirschot
"

De regio rond dit Brabantse plaatsje is vooral bekend bij de rustzoekers die naar de Kempen en de Meijerij komen. Hoewel de streek ingeklemd ligt tussen de drukke snelwegen A2 en A58, vinden fietsers en wandelaars hier een keur aan kleine, rustige weggetjes. Oirschot zelf is niet groot maar heeft door zijn fraaie centrale plein met vele terrasjes een bijzonder gezellige sfeer. Er liggen enkele campings van verschillend formaat nabij Oirschot. Wij hebben gekozen voor camping Latour omdat deze ruim is opgezet en zich dicht bij het centrum bevindt. Grote plaatsen als Eindhoven, Tilburg en ook 's-Hertogenbosch liggen in de nabije omgeving.

Entree van Camping Latour


Zie opmerking hieronder!


Belangrijke opmerking over het bereiken van de camping
De laatste instructies van het navigatiesysteem om de ingang van camping Latour te bereiken zijn mogelijk niet correct.
Na het verlaten van de snelweg A58, afrit Oirschot, gaat het mis bij de rotonde even verderop.
Navigeer daarom eerst naar de co÷rdinaten N 51.50079║, E 5.310079║ en vanaf dat punt naar N 51.49630║, E 5.32111║ om bij de ingang van de camping te komen of volg onderstaande instructie.
Instructie: Ga op bovengenoemde rotonde rechtdoor. Sla circa 200 meter na de stoplichten die volgen linksaf. Dat is vlak vˇˇr het kanaal. Eenmaal op deze weg pakt uw navigatiesysteem de draad weer op en brengt u op de juiste manier naar de camping.